Home Kuriozitete 5 shenjat e H...

5 shenjat e Horoskopit që nuk dinë fare të gënjejnë

52
0

Ka disa persona që e kanë shumë të lehtë të gënjejnë. Në fakt, ata janë aq të suksesshëm sa bëhen menjëherë të besueshëm. Sigurisht që 5 shenjat e mëposhtme nuk janë midis tyre. Ata nuk kanë talent për të gënjyer dhe sado të përpiqen, menjëherë kapen në flagrancë! Cilat janë shenjat që kur gënjejnë, mund t’i kuptoni ato menjëherë?

Dashi

Dashi ka problemin e kundërt nga Bricjapi. Ai përgjigjet shumë shpejt në atë që i kërkohet dhe nuk merr kohë për të menduar se  çfarë do të thotë. Pra, ai duket nga jashtë i hutuar ose sikur thotë një të vërtetë të ashpër. Ai nuk është i njohur për kontrollimin e impulseve të tij, kështu që nëse ndien nevojën për të thënë diçka me sinqeritet, edhe nëse e vërteta do t’i shkaktojë telashe, do ta ketë të vështirë të ndalet dhe të mendojë për ato që thotë.

Kurdoherë që gënjen, ai sigurisht nuk i ka menduar plotësisht. Kështu që nuk ka kuptim ta bëjmë këtë. Do të zbulohet në një çast!

Bricjapi

Bricjapi urren të gënjejë. Edhe kur ai detyrohet ta bëjë këtë, orari i tij rritet e ulet. Së pari, ai duhet të vendosë të gënjejë, gjë që krijon shumë kthim prapa në kokën e tij. Së dyti, ai duhet të dalë me diçka që së paku do të jetë e besueshme dhe ky proces gjithashtu e shtyn atë në mënyrë të paimagjinueshme. Kështu, që nga momenti kur shqipton gënjeshtrën e vogël apo të madhe, ajo është perceptuar menjëherë nga të gjithë ata që janë përpara.

Peshqit

Peshqit ndjehen të tmerrshëm kur gënjejnë dhe ndjenjat e tyre reflektohen në fytyrën e tyre. Është një shenjë shumë ekspresive dhe kjo është një pasuri kur shprehet me ndershmëri. Por ekspresiviteti i tij është një disavantazh i madh kur përpiqet të thotë një gënjeshtër. Një histori mund të tregohet dhe shprehjet e fytyrës së tij tregojnë një tjetër, krejtësisht të ndryshme që bie në kundërshtim me atë që thotë ai.

Përveç kësaj, gënjeshtra ka një kuptim dhe një peshë për Peshqit derisa të hyjë pastrimi brenda saj. Atëherë ai gjithsesi do ta tregojë të vërtetën.

Virgjëresha 

Ju mund të mendoni se Virgjëresha mund të jetë shumë e mirë në gënjeshtra, sepse ai është djali që do të mendojë para se të flasë, do të bëjë kërkimet e nevojshme dhe ndoshta do të përpiqet të besojë atë që thotë. Por ajo që e bën atë një gënjeshtar të keq është toni i zërit të tij, i cili kur gënjen do të jetë ose monoton ose vërtet i paqëndrueshëm. Ai do të përpiqet të kontrollojë gënjeshtrën para se ta shqiptojë atë, por ose do ta teproj me kontrollin ose do ta humbasë plotësisht!

Luani 

Luani është një shenjë shumë e drejtpërdrejtë dhe ndihet rehat kur thotë të vërtetën. Pra, kur përpiqet të gënjejë, ai ndjen një presion të çuditshëm brenda, kështu që ajo që thotë do të dalë shumë e rremë. Për më tepër, nëse personi me të cilin po flet i bën pyetje eksploruese, ai do t’i “luajë ato” plotësisht dhe nuk do të jetë në gjendje të mbështesë as gënjeshtrën e tij dhe as sigurisht detajet që e shoqërojnë atë.

Nëse ai përpiqet të mbulojë atë që thotë, me një gënjeshtër tjetër dhe më pas me një tjetër, situata do të përkeqësohet aq shumë sa që në një moment ai do të përpiqet të fshihet për të shmangur mërinë.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit