Home Aktualitet Ambasada e SH...

Ambasada e SHBA, LEAD Albania: Puna në ekip dhe vizioni në një diskutim të fokusuar rreth aftësive udhëheqëse

43
0

Në një postim në Facebook, U.S. Embassy-Tirana ka publikuar një njoftim rreth projektit LEAD Albania, në të cilin citoset se I Ngarkuari me Punë David Wisner dhe Shefi i Zyrës së Marrëdhënieve me Publikun Chad Twitty u takuan me grupin e 11 të programit LEAD Albania, një nismë e Fondacionit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF). E modeluar sipas programit White House Fellows, LEAD Albania u ofron profesionistëve të rinj mundësinë për të punuar në role të rëndësishme brenda institucioneve qeveritare shqiptare. Gjatë takimit, Z.Wisner ndau njohuri mbi udhëheqjen nga përvoja e tij me shërbimin e jashtëm. Ai theksoi rëndësinë e komunikimit, punës në ekip dhe vizionit në një diskutim të fokusuar rreth aftësive udhëheqëse.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit