Home Aktualitet Benet Beci: M...

Benet Beci: Me të rinjtë fitues të Bibliotech 3.0, garancia e Shkodrës të së nesërmes

41
0

Kryetari i Bashkisë së Shkodrës, Benet Beci shkruan në Facebook: 

Me të rinjtë fitues të Bibliotech 3.0, të cilët me idetë e tyre inovatore janë garancia e Shkodrës të së nesërmes.
Diskutuam së bashku me ta për përdorimin e teknologjisë në funksion të interesit publik në bashkinë Shkodër nëpërmjet programeve mbështetëse dhe nismave që do të jenë pjesë e qytetit tonë.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit