Home Kronike Bora e parë n...

Bora e parë në Dajt, qytetarët: Problem rruga e ngushtë

47
0

Reshjet e para të borës kanë tërhequr drejt malit të Dajtit dhjetëra qytetarë të kryeqytetit.

Për të arritur në pikën më të lartë, një pjesë kishin zgjedhur të udhëtonin me teleferik.

Më i vështirë udhëtimi ishte për drejtuesit e automjeteve, për shkak të rrugës së ngushtë dhe mungesës së barrierave mbrojtëse.

 

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit