Editorial | Gazeta Koha Jone | Page 4

Editorial

Home Editorial Page 4

Opozita nuk bëhet vetëm në Parlament

0
(Ky editorial mund të shikohet më i plotë si video, ndaj kliko) Kjo opozitë që është, ndonëse e përçarë dhe e shpartalluar...

Trump frikëson Evropën, por entuziazmon Tiranën

0
(Ky editorial mund të shikohet më i plotë si video ndaj kliko) Europa ndodhet në friken e fitores se ish-presidentit Trump...

Basha-Rama, dyshja siameze e interesave

0
(Ky editorial shikohet si video, ndaj kliko për ta parë)

Kur të arrestojnë në presidencë për korrupsion

0
(Ky editorial shikohet si video)

Berisha, nga SHESHET, përfundon te dritarja e shtëpisë së tij!

0
(Ky editorial shikohet si video, ndaj klikoje)