Editorial | Gazeta Koha Jone | Page 82

Editorial

Home Editorial Page 82

Video-editoriali i “Koha Jonë”: Një Tiranë ndryshe!

0
Video-editoriali i “Koha Jonë”: Një Tiranë ndryshe! https://youtu.be/gEMbml52ptU

SPAK, bëj pushim se le VIP-at pa gjumë!

0
(Ky editorial mund të shikohet më i plotë si video, ndaj kliko për ta parë) Altin Dumani dhe Arben Kraja nuk po bëjnë push...

Video editorial i “Koha Jonë”: Të gjithë nga pak afganë!

0
Video editorial i “Koha Jonë”: Të gjithë nga pak afganë! https://youtu.be/TklW_MuCOeA Të gjithë nga pak afganë! Ajo ...

Video editorial i “Koha Jonë”: Qetësia e Ramës mbaron në shtator

0
Video editorial i “Koha Jonë”: Qetësia e Ramës mbaron në shtator https://youtu.be/iLe8KM3AwcI  

Video editorial i “Koha Jonë”: Edi Rama duhet rrëzuar, por si dhe me kë?!

0
Video editorial i “Koha Jonë”: Edi Rama duhet rrëzuar, por si dhe me kë?! https://youtu.be/3j6GvpVwx70

Video editorial i “Koha Jonë”: A duhet ligji për portalet?

0
Video editorial i “Koha Jonë”: A duhet ligji për portalet? Media e sotme është në një epokë zhvillimi të pa imagjinueshme,...