Editorial | Gazeta Koha Jone | Page 82

Editorial

Home Editorial Page 82

Video-editoriali i “Koha Jonë”: Me këtë Opozitë, Rama deri në 2030!

0
Video-editoriali i “Koha Jonë”: Me këtë Opozitë, Rama deri në 2030! https://youtu.be/ROsv8Hf8Aa8

Video editorial i ”Koha Jonë”: Akuzat dhe mëkatet e Lul Bashës

0
Video editorial i ''Koha Jonë'': Akuzat dhe mëkatet e Lul Bashës

A ka ardhur koha për një grua kryeministre e Shqipërisë?

0
(Ky editorial shikohet më i plotë si video) A ka ardhur koha për një grua kryeministre e Shqipërisë?  Nga Jonida Halili...

Shpërthen Berisha: Gati për përplasje me popull me Edi Ramën!

0
(Ky editorial shikohet i plotë si video, ndaj kliko për ta parë)