Ekonomi | Gazeta Koha Jone | Page 98

Ekonomi

Home Ekonomi Page 98

Festat e fundvitit, “Omicron” po kthehet në pengesë

0
Afrimi i festave të fundvitit ka zgjuar interesin e shqiptarëve për të udhëtuar jashtë dhe të huajve për të ardhur në vend, p...

Administrimi i kuotave të peshkut ton në ICCAT, Rama favorizon Gjergj Lucën

0
Qeveria Rama vijon të favorizojë biznesmentin Gjergj Luca, duke i dhënë atij këtë herët, të drejtën ekskluzive për të adminis...

LIGJI PËR MBROJTJEN E KONSUMATORËVE

0
LIGJ Nr.9902, datë 17.4.2008 PËR MBROJTJEN E KONSUMATORËVE Në mbështetje të neneve 78 dhe 83 pika 1 të Kushtetutës, ...

Reagon biznesi online për vendimin e fundit të qeverisë

0
Valer Pinderi, themeluesi i kompanisë më të madhe të shitjeve Aladini Trade Partner e cila përmban Aladini.al Bukinist.al Beb...

Banka Botërore jep 29.5 mln dollarë shtesë për financimin e sektorit shëndetësor në Shqipëri

0
Banka Botërore ka miratuar sot një financim shtesë prej 29.5 milionë dollarë për projektin e Përmirësimit të Sektorit të Shën...

Euro zbret në nivelin më të ulët për 2021-in në tregun vendas

0
Euro ra sot në nivelin më të ulët për vitin 2021. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, Euro u këmbye të mërkurën me 1...

Ndihma ekonomike nuk nxjerr nga varfëria

0
Rritja e ndihmës ekonomike në projektbuxhetin e qeverisë nuk mund të vijë e copëzuar vit pas viti. Pedagogu Igli Tola, thotë ...

Ikja e të rinjve dhe familjeve. 52% e lejeve të qëndrimit në BE në 2020-n u dhanë për shqiptarët nën 19 vjeç

0
Të rinjtë shqiptarë të moshës nën 19 vjeç po marrin pjesën më të madhe të lejeve të qëndrimit që po jepen nga vendet anëtare ...

Shqipëria me përqindjen më të lartë të të vetëpunësuarve në Europë

0
Vetëpunësimi, përmes hapjes së një dyqani, njësie shërbimi, apo ofrimit të shërbimeve të profesionalizuara është forma më e p...

Qeveria heq dorë nga koncesioni i kolaudimit, do të ofrohet nga shteti

0
Qeveria është tërhequr nga koncesioni i ri i parashikuar në relacionin e projektbuxhetit 2022 për ndërtimin e infrastrukturës...