Kuriozitete | Gazeta Koha Jone

Kuriozitete

Home Kuriozitete

Njihuni me shenjat më paragjykuese të horoskopit!

0
Ashtu si një libër nuk duhet gjykuar nga kopertina dhe njerëzit nuk duhen gjykuar nga emri, pamja e jashte apo ajo që kanë ka...