Kronike | Gazeta Koha Jone | Page 4

Kronike

Home Kronike Page 4

VIDEO/ Të presësh me gërshërët e kuzhinës ”Rolex-it britanik”

0
Të rinjtë shqiptarë janë bërë kryefjalë në median britanike ''The Telegraph'', e cila ka publikuar një artikull që i dedikohe...

Analizë nga DW: Europa ime, premtimi i harruar i Selanikut

0
Në verën e vitit 2003, përpara 20 vjetësh, krerët e shteteve de të qeverive të BE-së dhe të Ballkanit u takuan në afërsi të S...

Marsi po rrotullohet më shpejt. Ende mister arsyeja, po shkurtohet dita

0
Marsi po rrotullohet më shpejt dhe gradualisht po shkurton gjatësinë e çdo dite marsiane. Shkencëtarët të cilët kanë vëzhguar...