Home Aktualitet Dom Gjergj Me...

Dom Gjergj Meta: Shkolla e Kurbneshit ka mbetur me 6 nxënës, njerëzit po ikin

98
0

Nga dom Gjergj Meta-

Brenda një viti nga Kurbneshi janë larguar gati 10 familje nga ato pak që kanë mbetur. Sot shkolla e Kurbneshit ka vetëm 6 nxënës të nëntëvjeçares. Normal pastaj që hienat e HEC-eve e të hashashit do të sulen në një vend ku nuk ka njeri …

Pse mos ta shpallim zonën park kombëtar për florë dhe faun meqë njerëzit po ikin?

Vajto Guri Gjon vajto se edhe pak e ska kush me t’i hedh ma sytë.

 

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Politika

Më shumë nga Politika

Lajmet e Fundit

Te Fundit