E afërmja e Blerinës: Pëllumbi e to*turonte, ishte egë*sirë! Xhaxhai vr*u djalin. Gjyshja i mori jetën vjehrrës vite më parë

Vrasja e Pëllumb Metës nga vajza e tij Hygerta e cila u ndihmua nga vëllezërit për të groposur trupin, nuk është e para për fisin e të ndjerit, pasi krime kanë ndodhur edhe më parë. E afërmja e Blerina Metës, ka treguar se ajo ka vuajtur. Ajo thotë se burri e ka torturuar dhe dhunuar … Continue reading E afërmja e Blerinës: Pëllumbi e to*turonte, ishte egë*sirë! Xhaxhai vr*u djalin. Gjyshja i mori jetën vjehrrës vite më parë