E braktisi gruaja, bodybuilder-i adaptoi 50 qen – Gazeta Koha Jone

E braktisi gruaja, bodybuilder-i adaptoi 50 qen

Bobby Humphreys, 48 vjeç, nga Maryland, u shkatërrua emocionalisht kur gruaja e tij e braktisi në prag të Vitit të Ri.

Ai ra në një depresion të thellë, saqë u përpoq të vetëvritej.

Shoqja e tij e ngushtë i qëndroi afër në atë periudhë aspak të lehtë për të. Për ta ndihmuar që ta kapërcejë dhimbjen, ajo i solli një qenush të vogël për t’u kujdesur për të.

Bobby krijoi një lidhje të ngushtë me qenin dhe vendosi të adoptojë. Që atëherë ai ka adoptuar më shumë se 50 qen të vegjël.

Related Posts

Next Post

Discussion about this post

EDITORIAL

30 vite KOHA JONE