Engjëll Agaçi reagon pas reportazhit të medias italiane: Do t’i padis për shpifje!

Televizioni italian ka transmetuar një reportazh lidhur me marrëveshjen mes Italisë dhe Shqipërisë për kampet e refugjatëve që pritet të ndërtohen në vendin tonë. Mes të tjerash, në këtë reportazh thuhet se njeriu kyç në marrëveshjen e kërkuar nga qeveria Meloni është Engjëll Agaçi. “Njeriu kyç në marrëveshjen e kërkuar nga qeveria Meloni është Engjëll … Continue reading Engjëll Agaçi reagon pas reportazhit të medias italiane: Do t’i padis për shpifje!