Home ShowBiz ”Është ...

”Është fri*acak, i flet mendja para gojës”, tensione mes Romeos dhe Julit: Ik lexo ca libra…

171
0

Në Prime këtë të martë u diskutua edhe debati mes Romeos dhe Julit, dhe përplasjet që ata kishin këtë mëngjes.

Romeo: Juli është një personalitet i madh. Por këtu ka dalë nga vetja. Juli nuk ka argumenta. Nu kështë i vërtetë, është frikacak, kur e nis një debat e lë në mes. Juli të ofendon, i flet mendja para gojës. Është banal, nuk i qëndron mendimeve të veta deri në fund. Në momenti nqë bëhet me nervanuk përmbahet. Është frikacak, i devijon mendimet e tij. Ne ja dimë që të jgithë përgjigjen atyre mendimeve. Shokët e vet ai po i nxjerr jashtë.

Juli: Ti nuk ke shokë o vëlla. Ky njerëzit i konsideron ose shokë, ose ushtarë. Nuk janë njerëzit kështu o Romeo.

Romeo: Juli sapo lëshoi Gazin. E ka lëshuar nga vilajeti i vet, deri sa t’i bëjë gropën. Do lëshojë Ledjonën. Edhe Rozën së shpejti.

Juli: E dëgjuat brigadieri ne shtëpisë, që i ndan njerëzit ushtarë dhe në shokë. Kurse mentaliteti im është që i ndan në personalitete, personazhe të ndryshme, me të cilët do përballesh siç e meriton secili.

Romeo: Ju flisni pa emra. Më thuaj emra, kë kam unë ushtar? Prandaj them je frikacak sepse t’i nuk thua emra.

Juli: Një ushtar është një person i nderuar, i respektuar, Romeo e përdor në konotacion negativ, duhet ta çojnë tek vendi dhe t’i tregojnë çfarë bëjnë ushtarët. Romeo duhet të kultivohet, të lexojë ca libra. Zotëria ëhstë i revoltuar sepse do territor në shtëpi. I meriton të gjitha argumentat që jap unë. E konsideroj si njeri në shtëpi. I jap argumenta për lojën që po bën në shtëpi, për debatet dhe çfarë ka bërë? Thotë Gazi etj etj.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Showbizi

Më shumë nga Showbiz

Lajmet e Fundit

Te Fundit