Home Aktualitet Gjergj Luca m...

Gjergj Luca me ambasadorin e Egjiptit në Tiranë, Mohamed Heider

248
0

Gjergj Luca shkruan në Facebook: Me ambasadorin e Egjiptit në Tiranë, Mohamed Heider, i cili është dashuruar me Shqipërinë, me shqiptarët, me bukurinë e natyrës dhe njerëzve. Jemi vend i bukur, vend me shpirt të madh. Miq kthehuni se kjo ështē Shqipëria jonë, Parajsa e Zotit.
#gjergjluca#fishcity#rozafa#ambasadori#egjipti#tirane#

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit