Home WEB TV Gjergj Luca n...

Gjergj Luca në Barcelonë: Erdha në kishë dhe po e ndez një qiri për shoqen time Monika Kryemadhi

736
0

Biznesmeni i njohur për ironitë dhe të folurit hapur pa komplekse, Gjergj Luca i cili ndodhet në Bracelonë, ka treguar se është futur në një kishë dhe ka ndezur një qiri për shoqen e tij, siç ai shkruan, për Monika Kryemadhin. ”I mbaj premtimet unë, erdha në kishë dhe ja po e ndez një qiri për shoqen time Monika Kryemadhi. Po lutem për të dhe Zoti më dëgjoftë këtej nga Barcelona. Amin mi Mona, amin”,-shkruan Luca.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga WebTV

Më shumë nga WebTV

Lajmet e Fundit

Te Fundit