Home WEB TV Gjergj Luca: ...

Gjergj Luca: Një rezyme rreth investimeve në prespektivë në sulltanatin e Omanit

89
0

Gjergj Luca shkruan në Facebook: Vizitat e suksesshme duhen finalizuar me një intervistë po të suksseshme. Përballë gazetares profesioniste Bruna Kërçyku për një rezyme rreth takimeve intensive dhe investimet në prespektivë në sulltanatin e Omanit dhe mbretërinë e Arabisë Saudite.
#rozafa #fishcity #gjergjluca #madeinalbania

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga WebTV

Më shumë nga WebTV

Hapen burgjet e vendit

0

Lajmet e Fundit

Te Fundit