Home WEB TV Gjergj Luca: ...

Gjergj Luca: Një sipërmarrës duhet t’i ndajë eksperiencat e tij me gjeneratën e re

111
0
Një sipërmarrës biznesesh kurrë nuk duhet të mbyllet në guackën e milionerit e të vijë vërdallë duke shitur mend. Një sipërmarrës duhet ti ndajë eksperiencat e jetës e të biznesit të tij me njerëzit veçanërisht me gjeneratën e re ndaj këtë privilegj e pata me studentët e “administrim-biznesit të Universitetit Polis”. I pata mysafirë në Rozafën tonë dhe folëm e kuvenduam e u dëgjuam pa barriera e pa tangërllik…

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga WebTV

Më shumë nga WebTV

Lajmet e Fundit

Te Fundit