I thanë të mbante radhën, gruaja e inatosur hedh në tokë të gjithë raftin me verë – Gazeta Koha Jone

I thanë të mbante radhën, gruaja e inatosur hedh në tokë të gjithë raftin me verë

Një grua u nervozua pasi shitësit i kërkuan të kishte kujdes dhe të ruante distancën sociale me të tjerët dhe të hynin një nga një në dyqan. Gruaja nisi të bërtiste dhe të hidhte në tokë të gjitha shishet me verë që ndodheshin në një nga raftet e marketit.

Gruaja u largua duke lënë në tokë një pellg me verë që ngjasonte me një pellg me gjak.

Related Posts

Next Post

Discussion about this post

EDITORIAL

30 vite KOHA JONE