Home WEB TV Iniciativa e ...

Iniciativa e re e Gjergj Lucës: Nga puna dhe prej punës fillon marshimi i së vërtetës

15
0

Iniciativa e re e sipërmarrësit të njohur Gjergj Luca. ”Nga puna dhe prej punës fillon marshimi i së vërtetës. Shtatori, muaj sulmi për mbrojtjen e punës, të vërtetës dhe të ardhmes së fëmijëve tanë”,-shkruan Luca në një postim në Facebook.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga WebTV

Më shumë nga WebTV

Të vra*ësh babanë!

0

Lajmet e Fundit

Te Fundit