Këshillë presidenciale për kryeministrin: Lëri mashtrimet, respekto 5 qershorin!

Përplasja mes Presidentit të Republikës dhe Kryeministrit nisi nga shkelja që kreu i qeverisë i bëri marrëveshjes së 5 qershorit, e cila u firmos në prani të ndërkombëtarëve. Në të gjitha reagimet publike, kreu i shtetit i ka përsëritur në formë këshille qëndrimin e tij kryeministrit: “Respekto 5 qershorin”. Replikat mes dy drejtuesve të shtetit … Continue reading Këshillë presidenciale për kryeministrin: Lëri mashtrimet, respekto 5 qershorin!