Home KRYESORE Kolegji Zgjed...

Kolegji Zgjedhor rrëzoi kërkesat, PD: U humb shansi të zbardhet e vërteta e 25 prillit

7
0

Përfaqësuesi ligjor i Partisë Demokratike në KQZ, Marash Logu e ka konsideruar të paligjshme dhe të padrejtë rrëzimin e kërkesave të tyre nga Kolegji Zgjedhor për prova shtesë për rrëzimin e zgjedhjeve në Tiranë, dhe për përjashtimin e shtatë gjyqtarëve nga grupi i tyre.

Për mediat, Logu tha se është krejtësisht e palogjikshme që një person të vendosë për veten e tij nëse do të përjashtohet apo jo.

”Kolegji Zgjedhor ka humbur shansin të zbardhë të vërtetën e 25 prillit. Nuk ka kuptim që ti kërkon përjashtimin e Marashit dhe Marashi vendos nëse duhet të largojë Marashi veten apo jo. Ne kemi propozuar zgjidhjen si do të ndodhte, por ky kolegj e refuzoi”.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit