Home WEB TV Kronikë/ Bash...

Kronikë/ Basha “tërbohet” kur i përmendin Bardhin, fyen gazetarët dhe mohon deklaratat e tij

153
0

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga WebTV

Më shumë nga WebTV

Të vra*ësh babanë!

0

Lajmet e Fundit

Te Fundit