Home KRYESORE Kryeministri ...

Kryeministri Rama inspekton investimet në Lezhë: Punë të mirë keni bërë!

628
0

Kryeministri Edi Rama ishte dje në Lezhë, ku pa nga afër investimet që janë bërë në zonë.

Rama shoqërohej nga kryetari i bashkisë dhe ministri i Drejtësisë Ulsi Manja.

Një park i ri i është shtuar Lezhës, dy ura të reja, një për këmbësorët dhe një edhe për automjetet. Edhe në lumin Drin që përshkon qytetin janë bërë ndërhyrje, ku sipas kryetarit të bashkisë, nuk është më i ndotur, një problematikë që e ka shoqëruar gjithmonë,

“Punë të mirë keni bërë” , iu drejtua kryeministri punëtorëve teksa i përshëndeti, ndërsa në Facebook-un e tij shkruan: dje në Lezhë, ku plot punë të mira marrin jetë përditë.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit