Home Aktualitet Kryeministri ...

Kryeministri Rama: Shqipëria dhe Islanda, dy shtetet më rezultative ndaj Covid 19

7
0

Kryeministri Rama shkruan në facebook: Në matjen globale të dy javëve të fundit për uljen e rasteve të infektimeve, Shqipëria dhe Islanda, figurojnë si dy vendet me më pak raste infektimesh në kontinentin tonë.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit