Home KRYESORE “Ku është fsh...

“Ku është fshehur Egla?!”

5946
0

Nga Artan Hoxha-

Në një vend, ku gjysma e popullatës kanë ikur në emigracion (për një jetë më të mirë), ku humbin jeten tragjikisht në një aksident 8 të rinj, 7 prej tyre emigrant të paligjshem, te cilët vinin nga skutat më të largeta e të pajetueshme të dhe lajmi kryesor i dites në televizion ishte: “Ku është fshehur Egla?”

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit