Home Aktualitet Mbledhja për ...

Mbledhja për rezultatin e 25 prillit, Çaka: Zgjedhjet më të mira të zhvilluara në demokraci

7
0

Në ambientet e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve po zhvillohet mbledhja formale nga Komisioni Rregullator i Zgjedhjeve për të çertifikuar rezultatet e 25 prillit.

Dritan Çaka tha se Kuvendi është shumëngjyrësh dhe se do të bëjë më të mirën për qeverisjen e vendit.

”Në mendimin tij u përmbyll një procs me risi. Ishin zgjedhjet më të mira të zhvilluara në demokraci. Si përfundim, Gjykata është shprehur dhe si jurist jam i parimit që të gjithë të tjerët jemi të detyruar që të zbatojmë vendimin e saj. Shpreh votën time pro. Kuvendi është shumëngjyrësh dhe do të bëjë më të mirën për qeverisjen e vendit”.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit