Home Aktualitet Ministri i Dr...

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja jep urdhrat e parë

350
0

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja ka dhënë urdhër për pezullimin nga detyra të Arnaldo Hoxhës dhe Mario Laloshit.

Të dy ishin specialist-psikologë në sektorin e çështjeve shoqërore pranë IEVP Reç në Shkodër. Ministri Manja e firmosi urdhrin për pezullimin e të dy punonjësve dhe fillimin e hetimit administrativ ndaj tyre.

Për në IEVP Reç janë nisur grupet e inspektimit nga DPB dhe SHKBB për të zbardhur rastin.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit