Home KRYESORE Mos u ngopshi...

Mos u ngopshi kurrë!

505
0

Në botë ka disa njerëz që shikojnë vetëm paranë, asgjë tjetër. As nuk kanë ndjenja njerëzore, as nuk shikojnë të ndihmonë dikë në varferi, as nuk iu shohin sytë dritë, por vetëm euro dhe dollarë!

Kjo karikaturë e postuar në rrjetet sociale me një diçiturë shqiptare tregon më së miri këtë kategori biznesmenësh që nuk kuptojnë asgjë tjetër, përveç parasë.

Diçitura e mirëgjetur: “Mos u ngopshi kurrë!” mbetet më e gjetura për këtë kategori njerëzish…

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit