Home KRYESORE Mosarrestimi ...

Mosarrestimi i Adriatik Llallës ose mosdukja e tij në Shqipëri

458
0
Nga Ben Manaj
Mosarrestimi i Adriatik Llallës ose mosdukja e tij në Shqipëri ende, se nuk po flas për akuzat dhe dënimin, përbëjnë një turp për drejtësinë e re shqiptare!
Nëse një njeri është në proces gjyqësor në Britani, jo më i një kalibri të tillë, kur mendohet se vepra penale e kalon pragun e dënimit me burg, gjykatësi urdhëron kur merr në konsideratë lirimin me kusht deri në dhënien e dënimit, masa dhe kushte që një i pandehur do duhet t’i zbatoj si psh, mbajtja e pasaportës me qëllim që ky person të mos largohet nga vendi!
Gjykata shqiptare në këtë rast do duhet ta kishte shqyrtuar këtë mundësi, për të shmangur këtë që po ndodh; mosgjetjen e ish-Kryeprokurorit të Përgjithshëm!
Kaq naive nuk më duken gjërat!
Pastaj jo në këtë rast vetëm, por edhe në raste të tjera, mos kërkoni nga personat e dënuar apo në procese gjyqësore të mos kërkojnë azil në vende të tjera kur politika e madhe e vendit apo edhe ndërkombëtarët i vënë në shënjestër publike!
Edhe kjo është shumë naive!
Welcome to Albania 2021!

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit