Home Forum “Në Shq...

“Në Shqipëri gjithçka kokëposhtë!”

794
0

Nga Lutfi Dervishi-

  1. Në vend që policia të monitoroje me kamera krimin, ndodh e kundërta.
  2. Në vend që të japin dorëheqje zyrtarët apo deputetet e qeverisë, japin dorëheqje deputetët e opozitës.
  3. Në vend që të protestojne për çmimet dhe padrejtësitë, protestojne për padrejtësinë ndaj një personazhi televiziv.
  4. Nga 15 biseda në studio, 16 janë për opozitën.
  5. Në vend që të na kërkojë llogari Anglia, ndodh e kundërta!
  6. Grindemi mes vedi më keq se qentë për një kockë dhe duam të pajtojmë partitë shqiptare në Maqedoni!
  7. Në vend që Parlamenti t’i kërkojë llogari qeverisë, qeveria bën zap Parlamentin!
  8. Në vend që të jetë qen roje ndaj pushtetit, media kthehet në qen gjuetie!

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit