Home Aktualitet Nesër akrepat...

Nesër akrepat e orës do të zhvendosen me 60 minuta pas

31
0

Ditën e nesërme do të ndryshojë ora. Ndërrimi do të ndodhë natën kur akrepat do të zhvendosen nga ora 3:00 në 2:00. Në aparatet e celularëve, ndryshimi do të bëhet në mënyrë automatike.

Ndryshimi i orës ndodh dy herë në vit. Në javën e fundit të tetorit dhe në të dielën e fundit të marsit. Ndryshimi i orës në Evropë u vendos si ligj evropian në vitin 1981 dhe është rinovuar çdo katër vjet.

Për shkak të krizës energjetike të periudhës së fundit, shumë vende po kërkojnë braktisjen përfundimtare të orës diellore, duke adoptuar orën verore gjatë gjithë vitit.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit