Home Aktualitet Njoftim i rën...

Njoftim i rëndësishëm nga ambasada gjermane në Tiranë: Do të anulohen takimet, deri në datën 24 shtator

158
0

Ambasada gjermane në Tiranë njofton të gjithë qytetarët se sektori Konsullor do të jetë i mbyllur nga data 20 deri me date 24.09.2021

Sipas ambasadës, të gjitha takimet do të anulohen dhe do të caktohet për qytetarët takim i ri.

Personat, të cilët janë informuar për të tërhequr pasaportat e tyre do të paraqiten në oraret e caktuara. Nuk mund të merren vërtetime të njësive me origjinalin. Aplikuesit të cilët preken nga mbyllja do të pajisen me takim të ri”, thekson ambasada.

Njoftimi

Sektori Konsullor i Ambasadës Gjermane në Tiranë do të jetë i mbyllur nga data 20 deri me date 24.09.2021; Të gjitha takimet anullohen dhe do të pajisen me takim të ri. Personat, të cilët janë informuar për të tërhequr pasaportat e tyre do të paraqiten në oraret e caktuara.

Nuk mund të merren vërtetime të njësive me origjinalin.

Aplikuesit të cilët preken nga mbyllja do të pajisen me takim të ri. Ju lutemi te mos dërgoni pyetje në lidhje me këtë cështje. Këtyre pyetjeve nuk do ju përgjigjemi.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit