Home Aktualitet Nuk do të ket...

Nuk do të ketë më regjistër. Notat do të hidhen online dhe prindërit do kenë akses

0
0

Nga ky vit shkollor, në shkolla nuk do të ketë më regjistër fizik. Notat do të hidhen në fillim në ditarin e mësuesit dhe më pas elektronikisht.

Për mungesat do të veprohet po njësoj.

Ky vendim nuk synon vetëm digjitalizimin, por edhe afrimin e mësuesit më pranë shkollës dhe informimin e tij në kohë reale për notat dhe mungesat e fëmijëve.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit