Home Aktualitet Po keqpërdore...

Po keqpërdoret Amnistia? Karamuço: Zgjidh një çështje shumë të madhe, por jo për qytetarët

113
0

Eksperti i njohur Ervin Karamuço, thotë se Amnistia është një akt humnazimi mëshire, dhënie shansi. Për të zgjidh një çështje shumë të madhe, por jo për qytetarët.

”Ne kemi shifër shumë alamrmane 30% janë përsëritës. Edhe kur u kemi dhënë shansin, janë kthyer në burg. Ne kemi na hynë dhe na dalën në paraburgim 6-8 mijë veta. Kemi me mijëra veta që kontaktohen nga policia për referim të veprave.

Po ndikon sepse zgjidh një çështje shumë të madhe jo për qytetarët, por teknike për atë që menaxhojnë burgjet. Heqin 700 veta, duhet t’i lirojnë të vijnë të tjerët. Kemi 1 mijë veta të arrestuar nga Tempulli, ku do t’i cojmë? Për dy cigare është futur ka dalë vrasës me pagesë”.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit