Home KRYESORE Stadiumi plot...

Stadiumi plot/Edi Rama: KRENAR PËR SHQIPTARËT E ITALISË, KRENAR PËR SHQIPËRINË!

375
0

Edi Rama ka arritur në stadiumin ku janë mbledhur shqiptarët e Italisë në Milano. Plot e përplot me shqiptarë, ndërkohë ka edhe jashtë stadiumit sepse nuk ka vende. Në fillim u ekzekutuan himni i Shqipërisë dhe me pas ai i Italisë.

Me pas disa nga kengëtarët më të njohur shqiptar po këndojnë duke ngritur entuziazmin e shqiptarëve të Italisë.

*Live Milano

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit