Home Aktualitet Popull që vot...

Popull që voton kryetarët e partive dhe jo interesat e tij!

407
0

Nga Afrim Krasniqi-

E imagjinoni progresin në kulturën politike dhe në demokracinë funksionale nëse qytetarët do të donin vendin, Kushtetutën, të drejtat, shtetin dhe parimet e demokracisë më shumë sesa kryetarët e radhës të partive të tyre?

Shqipëria vijon të ketë një rekord të lartë të mbështetjes që anëtarët e partive u japin liderëve të tyre, të gjithë të “zgjedhur” me procese formale votimi (pa kandidat rival ose me kandidat formal kundër).

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit