Home Aktualitet Postera dhe r...

Postera dhe reklama nëpër shtylla, bashkia e Tiranës vendos gjoba (FOTO)

173
0

Agjencia e Mbrojtjes së Konsumatorit vijon të vendosë gjoba ndaj kujtdo që ndot apo zapton hapësirat e përbashkëta.

Siç mund të shihni nga këto foto, në kundërshtim me ligjin, qytetarë apo biznese të papërgjegjshëm kanë vandalizuar hapësirat e përbashkëta, duke vendosur postera apo reklama nëpër shtyllat elektrike të Tiranës.

Për të minimizuar raste të tilla të vandalizimit në Tiranë, AMK ka penalizuar shkelësit, duke vepruar me dorë të fortë për zbatimin e ligjit dhe për edukimin e qytetarëve.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit