Presidenti Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë

Nga Zëri Amerikës- Presidenti Trump thotë se i konsideron objektet fetare si qendra “jetike” dhe u ka bërë thirrje guvernatorëve të lejojnë rihapjen e tyre këtë fundjavë. “Sot identifikoj objektet fetare: kishat, sinagogat, xhamitë si objekte jetike që ofrojnë shërbime esenciale,” tha Presidenti Trump në komentet për shtyp të premten. “Me orientim nga unë, Qendra … Continue reading Presidenti Trump: Objektet fetare të rihapen këtë fundjavë