Klodiana Lala dhe Artan Hoxha akuzojnë kryeministrin: Gjyqtari dhe prokurori largohen nga detyra nëse takon një kriminel, po ju zoti Rama që keni dalë edhe foto me ta?!

Kryeministri Rama në emisionin “Opinion” te Blendi Fevziu bëri sherr të madh me gazetarët Klodiana Lala, Robert Rakipllari dhe Artan Hoxha sapo e akuzuan se shoqërohet me persona të inkriminuar. Gazetarët i dhanë fakte, bile i treguan një fotografi se kishte dalë në foto në Elbasan me një person që akuzohet për krime të rënda. … Continue reading Klodiana Lala dhe Artan Hoxha akuzojnë kryeministrin: Gjyqtari dhe prokurori largohen nga detyra nëse takon një kriminel, po ju zoti Rama që keni dalë edhe foto me ta?!