Shkodra e Lezha sërish nën ujë: Lumi Drin vijon të gërryejë toka. Mijëra hektarë tokë të përmbytura

Janë kthyer sërish përmbytjet në Shkodër dhe Lezhë. Lumi Drin vijon të gërryejë tokat në zonat pranë tij. Deri më tani rezultojnë të përmbytura mijëra hektarë tokë si në Shkodër dhe në Lezhë. Rruga e Obotit është e kalueshme vetëm me mjete të larta. Vazhdon gërryerja e tokës bujqësore nga lumi Drin në vendin e … Continue reading Shkodra e Lezha sërish nën ujë: Lumi Drin vijon të gërryejë toka. Mijëra hektarë tokë të përmbytura