Home KRYESORE Shkodra si dj...

Shkodra si djep kulture dhe tolerance

543
0

Shkodra manifestoi kulturë me Karnavalet, jo vetëm traditë. Qyteti ishte në festë prej dy ditësh, duke manifestuar se mbeten gazmorë dhe njerëz që e duan të bukurën.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit