Shoqet tregojnë planet që kishte Hygerta: Ishte e ftohtë! S’kishte rrjete sociale! Vinte në shkollë edhe pas kri*mit

Shoqet e Hygerta Metës, e cila pranon vrasjen e babait, shprehen se ajo pas krimit ka shkruar në mësim, ndërsa tregojnë se ishte një studente shumë e mirë. Spas tyre Hygerta ishte një vajzë e veçuar dhe asnjëherë nuk shkonte në kafe me shoqet. Studentja nuk kishte rrjete sociale dhe nuk përdorte telefonin. Në ato … Continue reading Shoqet tregojnë planet që kishte Hygerta: Ishte e ftohtë! S’kishte rrjete sociale! Vinte në shkollë edhe pas kri*mit