Home Forum Si jemi bërë ...

Si jemi bërë kështu, kaq absurd!

41
0

Nga Artan Fuga

Si jemi bërë kështu, kaq absurd!

Ikim nga Kukësi në Londër, sepse Kukësi nuk ka zhvillim dhe nuk siguron punë, etj.

Ikim në Londër.

Qeveria ndërton aeroportin në Kukës që emigrantët të vijnë drejt e në Kukës nga Londra.

Kukësi zhvillohet.

Meqë Kukësi zhvillohet emigrantët kthehen në Kukës.

Kështu që nuk ka nevojë për aeroport. Ky mbyllet.

Popullsia largohet përsëri. Prapë aeroport, zhvillim, kthim emigrantësh, mbyllje aeroporti, largim emigrantësh, aeroport!!!

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Lajmet e Fundit

Te Fundit