Home Aktualitet Sondazhi/ Cil...

Sondazhi/ Cilësitë që duhet të ketë kandidati ideal për të drejtuar Tiranën sipas qytetarëve

209
0

Barometri në Euronews Albania ka pyetur qytetarët e Tiranës se çfarë cilësish duhet të ketë kandidati ideal për të drejtuar kryeqytetin.

 • 36.6% e qytetarëve mendojnë se kandidati ideal është dikush që punon shumë për qytetin.
 • 29.4% e qytetarëve mendojnë se kandidati ideal për Tiranën është një person i ndershëm dhe transparent.
 • 29.1% e kryeqytetasve besojnë se kandidati ideal për Tiranën duhet të mbaj premtimet.
 • 22.7% e qytetarëve të Tiranës thonë se kandidati ideal është ai që bashkëpunon me qytetarët.
 • 12.9% e kryeqytetasve mendojnë se një kandidat ideal është nëse mendon për interesin e qytetarëve.
 • 10.6% e qytetarëve janë shprehur se shohin si kandidat ideal, njw individ që nuk është i korruptueshëm.
 • 9.2% e qytetarëve të Tiranës mendojnë se një kandidat të jetë ideal duhet të jetë vizionar.
 • 8.2% e kryeqytetasve mendojnë se kandidati ideal duhet të jetë i komunikueshëm.
 • 5.6% e qytetarëve mendojnë se kandidati ideal për kryetar bashkie, duhet të jetë i kualifikuar.
 • 4.3% e kryeqytetasve besojnë se kandidati ideal për kryetar bashkie duhet të jetë human.
 • 2% e qytetarëve mendojnë se kandidati ideal duhet të ketë aftësi menaxhuese.
 • 2% e qytetarëve mendojnë se, eksperienca e bën një kandidat ideal.
 • 1.2% e kryeqytetasve mendojnë se kandidati ideal duhet të jetë bashkëkohor dhe 0.8% e qytetarëve mendojnë se kandidati ideal duhet të jetë politikan i fortë.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit