Home Aktualitet Spartak Ngjel...

Spartak Ngjela: Ku mund të fitohet sot me Saliun në Shqipëri?

6
0

Nga Spartak Ngjela

Kukësi sërish e hodhi Saliun në batakun e humbësit.

Ishte logjike: kukësianët punojnë në Angli me shumicë dhe mbajnë familjet këtu, për t’i nxjerrë nga varfëria.

Atëherë, si do të votonin ata për Saliun, i cili është non grata edhe në Angli edhe në Amerikë?!

Po Partia Demokratike nuk e dinte këtë?

Nëse nuk e mbante mend, a u kujtua tani? Si mund të ketë një parti të djathtë në Shqipëri që të jetë anti-amerikane? Po jo vetëm kaq: përse do t’u duhej kukësianëve Saliu, për ato gënjeshtra që thotë, apo për ato që ka bërë.

Gjithsesi, kur Saliu është mbi 5000 vota mbrapa në Kukës, pyetja që duhet të ngrihet nga Partia Demokratike është kjo: ku mund të fitohet me Saliun në Shqipëri?

Dhe përgjigjja është e thjeshtë: Askund!

Atëherë?

Gjithçka do të flasë majtas. Dhe kjo do të vijojë ta dobësojë edhe më shumë të djathtën në Shqipëri. Po Saliu nuk e kupton këtë?

Ashtu siç flet, me atë nivel logjik që po tregon, ka mundësi që edhe të mos e kuptojë. Por, Saliu duket se po mendon që me Partinë Demokratike do të mundë Amerikën në Shqipëri.

Domethënë që edhe Kosova, edhe Shqipëria të jenë pa mbrojtje kundër sllavëve. Por ja që pikërisht kjo nuk mund të ndodhë.

Kurse non grata duhet t’i bindet rregullave të lojës, se po e rëndon edhe më shumë pozitën e tij në Amerikë dhe në Bashkimin Evropian.

Kurse ka një aksiomë për kohën: I paafti nuk e ndryshon dot kohën e tij…

Domethënë, duhet t’i nënshtrohet asaj.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit