Tag: Roland Qafoku

Heronjtë e munguar të drejtësisë

Nga: Roland Qafoku Heroi i luftës së Antimafias Italiane, Pier Luiggi Vigna, më ka thënë në një intervistë që i mora në vitin 2004, se drejtësia në Shqipëri do të fillojë të funksionojë vetëm atëherë kur krimi tëvrasë gjyqtarë dhe ...

Read more

EDITORIAL

FORUM