Home Aktualitet Tre gjyqtaret...

Tre gjyqtaret që kandidojnë për të qenë në krye të Gjykatës Kushtetuese

57
0

Dje ka qenë dita e fundit e aplikimit për të marrë drejtimin e Gjykatës Kushtetuese. Të trija kandidatet janë gra. Marjana Semini, Fiona Papajorgji, ose Holta Zaçaj do të jenë në krye të Gjykatës Kushtetuese. Aktualisht, të trija gjyqtaret janë anëtare të kësaj Gjykate.

Në 15 shkurt, ora 10:00 Semini, Papajorgji dhe Zaçaj do të prezantojnë platformat e tyre përpara komisionit të vlerësimit.

Aktualisht Gjykata Kushtetuese përbëhet nga:

1. Marsida Xhaferllari, anëtare
2. Dr. Fiona Papajorgji, anëtare
3. Dr. Elsa Toska, anëtare
4. Sonila Bejtja, anëtare
5. Dr. Sandër Beci, anëtar
6. Ilir Toska, anëtar
7. Gent Ibrahimi, anëtar
8. Prof. Dr. Marjana Semini, anëtare
9. LL.M. Holta Zaçaj, anëtare

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Aktualiteti

Më shumë nga Aktualiteti

Lajmet e Fundit

Te Fundit