Vasili publikon dokumentin zyrtar: Propozimet e opozitës janë paraqitur që më 9 mars. Nuk ka asnjë kusht shtesë

Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili, ka publikuar dokumentin publik me propozimet e opozitës për reformën zgjedhore, i cili i është prezantuar qeverisë që më datën 9 mars. Vasili shprehet se nuk ka asnjë kusht shtesë nga opozita për reformën zgjedhore dhe pretendimet e PS-së për diçka të tillë janë justifikime për të mos arritur konsensus. … Continue reading Vasili publikon dokumentin zyrtar: Propozimet e opozitës janë paraqitur që më 9 mars. Nuk ka asnjë kusht shtesë